Η δομή του γηπέδου

Η δομή του γηπέδου και ο βιότοπος παραμένουν αμετάβλητα από την αρχή του σχεδιασμού τους.

Οι διάδρομοι περιβάλλονται κυρίως από πεύκα, κυπαρίσσια, ελιές, συκιές, σχηματίζοντας μια απολαυστική διαδρομή,χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές, εύκολη στο περπάτημα με ελαφρά κυματοειδές έδαφος.

Ξεκινώντας από το υπερυψωμένο πρώτο Tee έχετε θέα προς τη θάλασσα και ακολουθώντας στη συνέχεια την υπόλοιπη διαδρομή ανηφορίζετε την par 5 3η τρύπα για να ξαναπάρετε την διαδρομή προς τη θάλασσα ακολουθώντας τις 4,5,6 τρύπες. Προσοχή χρειάζεται για να μην βρεθεί η μπάλα σας εκτός πεδίου στην αριστερή πλευρά.Το 2016 κατασκευάστηκε νέο γκριν στην τρύπα Νο 6 στην δεξια πλεύρα του διαδρόμου.

H 7η τρύπα, στα 480μ., είναι η μακρύτερη par 5 και ακολουθείται από την όμορφη par 3 8η τρύπα και μετά η πιο απαιτητική οπή του γηπέδου η 9η. Η δυσκολία οφείλεται στο να στοχεύσει κανείς το υπερυψωμένο green, στον απέναντι λόφο, πάνω από την επίπεδη κοιλάδα. Φτάνοντας πάλι στο χώρο από όπου εκκινήσατε, κοντά στο Club House,έχετε την επιλογή για ένα μικρό δροσιστικό διάλειμμα.

Συνεχίζοντας στη 10η τρύπα, κατευθύνεστε πάλι προς τα νότια. ‘Όταν φτάσετε στο εντυπωσιακό green, αριστερά σας είναι το γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Δημητρίου (ώρα για φωτογραφία!). Προχωρώντας στην 11η τρύπα, το τοπίο αλλάζει. Με φόντο το όρος Υμηττός, η μακρύτερη par 3 στα 180μ. 12η τρύπα οδηγεί στην 13η τρύπα, οπου σημαδεύετε προς τα αριστερά λόγω του δρόμου στα δεξιά.

Ακολουθεί η 14η, όμορφη τρύπα με εντυπωσιακό green, για να ανηφορίσετε την μακριά par 5 15η τρύπα , με απομεινάρια του παλαιού ρυακιού πριν το green.

Η 17η τρύπα με το όμορφο green και θέα το όρος Υμηττός, οδηγεί στη τελευταία οπή την 18η με το ίσως δυσκολότερο green του γηπέδου. Φτιαγμένο σε δυο επίπεδα (ορατό από μακριά) περιστοιχίζεται από δυο βαθιά bunkers στα δεξιά και μια απότομη πλαγιά στα αριστερά, δυσκολεύοντας το δεύτερό σας χτύπημα.

Όταν τελειώσετε τη διαδρομή, μπορείτε να απολαύσετε γεύμα ή ποτό στο χώρο του Club House θαυμάζοντας το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα.

Το γήπεδο γκολφ διαθέτει

18 τρύπες διεθνών προδιαγραφών Par 72
Συνολική διαδρομή: 5608 m για τους άνδρες (κίτρινα tees)
5042 m για τις γυναίκες (κόκκινα tees)

Course rating: Άνδρες …. 69,5
Γυναίκες … 71,9
Slope rating: Άνδρες …. 126
Γυναίκες … 127

Γήπεδο προπονήσεων

Χώρος προπόνησης ,μήκους 280m
Εισιτήριο χρήσης: 5 ευρώ
Μπάλες: 25 μπάλες/2 ευρώ
Chipping area
Practice area

Ωράριο λειτουργίας
Τρίτη – Κυριακή: 7:30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου
Δευτέρα: 12:00 μ.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου (χειμερινό ωράριο)
13:00 μ.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου (καλοκαιρινό ωράριο)
Το γήπεδο παραμένει κλειστό στις ημερομηνίες : 25/12, 1/1, ημέρα του Πάσχα, 15/8

Γήπεδα τένις

Στο χώρο του γκολφ υπάρχουν δυο γήπεδα τένις υψηλών προδιαγραφών.
Μαθήματα παραδίδονται κατόπιν επικοινωνίας, από επαγγελματίες προπονητές με πολυετή πείρα .
Τα γήπεδα του τένις είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για τις διαθέσιμες ώρες λειτουργίας 7:30 έως 23:00
Τιμή 20 ευρώ /ώρα

Για τα μέλη του γκολφ το γήπεδο του τένις διατίθεται δωρεάν.